Hissa och dissa

Att jag inte kommit på förrän nu, hur bra vit ögonskugga ramar in ögonen, är ju faktiskt helt otroligt. Det passar liksom alltid, fest som vardag. Dagens hissning är alltså vit ögonskugga. Jag äger en "glans-vit" från Make Up Store för 130:- som jag inte alls trivdes med i början, men man lär sig hur man ska applicera den för bästa reslutat, så den rekommenderas. Om ni vill ha en lite krämigare typ av ögonskugga, välj istället en från H&M, billigt (endast 19.50:-) och förvånansvärt bra! 

Hur många tjejer (och även killar i sällsynta fall) ser man inte med den där "härliga" oranga hudnyansen på vintern egentligen? Den välkända brun-utan-sol-nyansen. Ännu har jag inte hittat någon brun-utan-sol som verkligen gör en brun, och jag tycker nästan man borde döpa om det hela till ojämnt-orange-kräm, för det är precis vad man blir, ojämnt orange, och detta är faktiskt allt annat än snyggt! Jag ska inte sticka under stolen med att jag själv använder det med jämna mellanrum under vinterhalvåret, för att inte se ut som ett lik och inte orkar steka sönder mig i solarium och drabbas av hudcander. Men egentligen så är det ju faktiskt helt naturligt att vara blek under vintern, så varför har alla sådan panik? Dagens dissning blir helt klart alla dessa brun-utan-sol-krämer som främst vi tjejer är dumma nog att testa, för att sedan gång på gång på gång upptäcka att resultatet inte alls blir som man tänkt sig.

Dagens outfit:

Gråa mjukisbyxor - adidas
Rosa T-shirt - H&M

Det är ju söndag och då hör det till att vara chill-klädd.

Dagens modetips:

Skrikiga nagellack! Känns så himla rätt just nu. Jag har länge varit inne på att köpa ett riktigt skrikrosa, och tog mig i kragen och gjorde det när min vän Linda var modig nog att köpa ett skrikgrönt! Hur tufft som helst. Satsa på skrikiga nagellack i sommar, det ger nästan vilken outfit som helst den där extra kicken. Wiho!

image143

Ha det bra! / T.


6 hours left, baby

Idag är det fredag, och min bästa vän fyller år imorgon, och hon fyller inte vad som helst heller, utan 18! Jag hoppas verkligen hon får världens bästa 18-årsdag, för det är hon mer än värd.
Festa inte sönder dig helt bara, Karro. Du ska hålla ett helt liv, tänk på det. Haha! Och jag gör dig sällskap på krogen i november, då jävlar blir det Tequila Sunrise-race säger jag bara. Get ready!
Grattis i förskott i alla fall, bara 6 timmar kvar för dig nu, och för mig 6 månader...

Mina blogginlägg blir drygare och drygare har jag tänkt på. Känns som att jag aldrig har något att skriva om längre, inget att uppdatera folket om. Jag är en dålig bloggare, som jag sagt så många gånger förr. Ni får förlåta mig, alla har sina svaga sidor. Vill ni däremot läsa en riktigt bra blogg, gå in på min käre brors: http://carllundh.blogspot.com, den uppdateras ibland flera gånger per dag! Vilken nötare han är, haha!

Ikväll blir det nog en riktigt lugn kväll, med film och onyttigheter. Jag har ont i halsen och är grymt förkyld, men om ni vågar ta risken att eventuellt bli nersmittade, så kika gärna förbi.

Take care! / T.


RSS 2.0