Long time ago

Jag har blivit en sådan där dålig bloggare, igen. Jag är nog ingen riktig blogg-människa skulle jag gissa, jag får liksom ta mig i kragen varenda gång för att det ska bli av att uppdatera lite, men jag ska skärpa mig, försöka i alla fall. Som att jag inte sagt det förut?

På sistone har det faktiskt hänt en hel del grejer, till att börja med har jag blivit singel igen. Något jag faktiskt inte är det minsta ledsen över, eftersom jag älskar singellivet och friheten. Men ska sanningen fram, så undrar jag faktiskt när jag ska våga börja bli seriös. Jaja, inget problem just nu i alla fall. Snart sommar, och finns det något som är bättre än vilda festkvällar som singel då? Hihi, give me more of that stuff!

Helgen har varit chill, eller a, ganska vild egentligen! Haha. I fredags började det med att jag, Karro, Anna och Stina drog till Örsa, till Henrik Belin som tydligen hade något grillpartaj. Där var även folk från hans klass (SP2B) och lite utomstående folk. Inte för att vara taskig, men det sög verkligen. Så jag och några andra drog hem till Enköping redan vid 22.40. Väl hemma i Enköping gick jag och Victor hem till Alex ett tag, störde honom precis när han hade tänkt sova. Så himla jag&Victor-stil! Haha! Men vi stannade faktiskt inte så mycket längre än 15 minuter, så ganska snälla var vi kanske ändå. Sedan gick jag och Victor hela långa vägen hem till honom, där vi kollade på film och chillade mest, hem nångång vid 2-3? Lördagen var vild! Fest i Stockholm på kvällen/natten. Haha, punkt.

Just det! Onsdag blir förhoppningsvis en superdag! Först skola (inte allt för kul kanske), uppvisning med The Biffdance Gang, haha! Nu kör vi järnet, tjejer. Sedan bär det av till stan för mig och Frida, shoppa loss riktigt, och sen hem hit till Enköping och fira valborg. Hur valborg ska firas vet nog ingen riktigt säkert än, men det lär visa sig.

k&a - vill bara rikta lite uppmärksamhet till er dagen till ära. Ni är dom absolut bästa jag vet, och jag kan omöjligt tänka mig ett liv utan er två. Ni får mitt liv att glänsa och vara helt underbart. I love you so <3

Tack för mig! / T.

image136 image141
                                    (grekland 06! please, take me back)
                                     calle, vi drar snart iväg dit igen?

Livet är tight ibland

Nu är det slitigt, väldigt slitigt faktiskt, men det är det värt.
Dansa är (som de flesta av er redan vet) det absolut bästa jag vet och jag skulle kunna dansa tills jag dör, något jag säkerligen kommer göra också för utan dansen skulle jag aldrig överleva. 
"If I can't dance in heaven, let me stay here forever"


När man vaknar på morgonen numera värker det verkligen i hela kroppen, och man tar sig kraft och rullar ur sängen och pang ner i golvet, dag ut och dag in nu. Vila kommer inte på länge heller, hård tid kvar nu med mycket, mycket träningar och repetitioner inför dansyra 21 maj. Något ni helt enkelt inte får missa, för det blir förhoppningsvis en väldigt bra föreställning.

Idag ska jag försöka hinna med att träffa Micke ett tag, vilket tyvärr inte har kunnat blivit av på ett tag (förra onsdagen). Förlåt älskling för att skolan och alla träningar för tillfället tar nästan all min tid. Det blir bättre snart! Jag tycker om dig så otroligt mycket.

Have a nice day! / T.


Jag tycker om bra dagar

Den här dagen har börjat så himla bra. Vaknade av mig själv 05.30, vilket verkligen inte hör till vanligheten. Brukar annars slänga väckarklockan (mobilen) i golvet när den jäveln börjar ringa och typ be till gud att första lektionen ska vara iställd så man får sovmorgon, men dessvärre händer det väldigt sällan. Men just idag, skuttade jag upp ur sängen, glad som aldrig förr en tidig tisdagsmorgon. När jag sedan tittade ut genom fönstret blev det genast ännu bättre. Solen sken och klarblå himmel! Vid det laget var jag faktiskt så pigg och glad att jag började sjunga (lite tyst då, för att inte väcka resten av familjen). Sedan gjorde jag världens godaste frukost, och sminkade mig samtidigt som jag åt den. Sen bar det av till skolan, och nu sitter jag här med Tillan och Nathis och laddar inför dansen som är nu på morgonen. Närmare bestämt 08.30-11.20. Efter det slutar vi, alltså woho, bästa dagen kanske?

Imorgon ska jag träffa Linnea efter skolan, vi ska umgås och planera party till valborg.
Ska bli himlans kul att träffa henne, eftersom det var rätt länge sen nu kan man säga! Alldeles för länge sen!

Sätter nog punkt här.
Take care! / T.

Jag hjärta dig <3

Information

Dansyra i Västerås den 21 maj, det måste ni ju komma och kolla på! Blir förhoppningsvis riktigt grymt.
+ The Biffdance Gang uppvisning den 23 april, blir också grymt! Vi är bäst tillsammans, tjejer <3

image135


En månad tillsammans

Michael Lidén-Söderholm, för jag älskar dig.
EN MÅNAD IDAG <3


Manikyr

Idag när jag vaknade (tidigt som vanligt numera på helgerna, förstår inte varför), så fick jag bara någon impuls och tittade på mina naglar, och det var inte en trevlig syn det inte. Dom såg faktiskt hemska ut! Inte filade, inte lackade, ingenting. Helt naturella liksom. Visserligen kan väl det vara snyggt ibland, men då kan dom ju åtminstone vara lite fixade, i alla fall filade. Nej, det måste göras något åt detta. Ska be mamma lite snällt om lite manikyr nu på förmiddagen tänkte jag, hon är faktiskt grym på det. Lite pedikyr i samma veva kanske? Snart är det ju otroligt nog, dags att ta fram vår- och sommarskorna.

Efter manikyr- och pedikyren blir det nog till att gå ut och powerwalka en lång sväng, ska jag ta milen kanske? Hm, låter faktiskt ganska frestande. Vädret är perfekt också, wie!

Jag hoppas Micke har frisknat till lite tills idag, för jag vill verkligen på bio. Har något biosug typ, haha! Vi tänkte se Sweeney Todd, med Johnny Depp.
Någon som sett den och kan ge mig en liten resencion?

Dags för frukost. Have a nice day! / T.

 image129 image132


Det är så typiskt

Idag är jag verkligen arg. Så himla förbannad. Får inte vara med på baletten, jävla feber och ännu mer jävla HÄLSENA. Förstår inte hur någonting kan göra så sjukt ont. Det är nästan så att tårar pressas fram hela tiden för att det gör så ont, och nej, jag överdriver inte. Det gör liksom ont ända upp i låret på något konstigt sätt. Nu ska jag sluta klaga och vara positiv; det är tur att jag lever i alla fall.

/ T.


Våren är här

Den här dagen har varit helt underbar på många sätt, mest tänker jag såklart på vädret. VARMT och soligt, en superfin vårdag helt enkelt. Och visst är väl det ganska passande såhär 1 april och allt? För visst brukar man väl säga att april är den första vårmånaden?

Mitt shoppingberoende börjar ta över mig totalt, haha. Idag var jag på stan (i Västerås alltså, är nästan aldrig på stan i Enköping), och som vanligt fick jag ju lite panik när jag gått runt i dom flesta affärer utan att hitta något som jag föll sådär pladask för. Det hela slutade med att jag (som vanligt i denna situation) bestämde mig för att impuls-köpa något, av den anledningen att det känns meningslöst att gått på stan timvis utan att köpa något. Jag gick alltså därifrån hyffsat nöjd med en stickad, randig tröja. 599:- fattigare. Ingen jättesumma, men ändå en summa pengar jag egentligen kunde lagt på något nödvändigare, haha.

Idag hade vi balett-terminologi på dansträningen, jag och Tillan känner oss nog ungefär lika lost. För er som inte riktigt hajar vad balett-terminologi är för något kan jag berätta att det är termer inom baletten. Lätt delvis, och delvis..precis hur förvirrande som helst. Hursomhelst, provet på allt detta kommer någon gång i maj, och till den dagen längtar jag garanterat inte.

PUSS / T.


jaghjärtadig <3

RSS 2.0