Fred Perry + UPDATE

Vaknade för ungefär 20 minuter sen, gud vad skönt det är med lov! Inga krav, ingenting.
Love it!

Gårdagskvällen spenderades halvt med Karolina och halvt med snyggo, det var trevligt. Speciellt trevligt var det att träffa Karolina, det var inte igår precis! Men tycker om dig precis lika mycket fortfarande, du är underbar på alla sätt min vän! Alltid lika skönt att prata med henne också, och nu hade vi ju ganska mycket att prata om eftersom det var år och dagar (känns det som) sen vi sågs.

Idag tänkte jag ta mig lite i kragen och hitta på något, har ju mest bara slappat hela lovet. Har varit otroligt skönt och välbehövligt, men ändå, något kanske man vill säga att man har gjort när man kommer tillbaka till skolan på måndag och människor frågar vad man gjort på lovet. Så idag ska jag först ringa runt till lite vänner och försöka få med mig dom på en shoppingrunda i Västerås, har hittat ett par jättesnygga Fred Perry skor som jag bara måste ha! Sedan träffa lilla partystyler Victor för att köpa biljetter till Saturday Sensation, vilket jag tycker att alla andra också ska köpa biljett till! (www.funhauzevent.se) Kom igen nu alla som inte redan köpt! Hur det blir ikväll får vi se.

Nu sätter jag punkt, kanske blir en liten update senare.

Take care / T.

UPDATE

Fred Perry-skorna hittade jag inte idag, säkert slut. FAN! Men jag förstår att dom var det, för dom var helt underbara. Varför tvekade jag och köpte dom inte förra gången jag såg dom? Lite ångest har jag allt nu. Får försöka glömma dom helt enkelt, men jag kan inte. Buhu! 
Köpte i alla fall två andra par skor, får se det som en liten tröst.

/ T.


neradio.com

Neradio -  the best of techno and trance music.
Jag lovar, verkligen en bra radiokanal. Jag har börjat falla mer och mer för webbradio då jag faktiskt tycker att det är väldigt smart. Varför sitta och tanka massa musik egentligen när det finns webbradio som spelar massa olika bra hits hela tiden? Så dagens hissning blir alltså WEBBRADIO och dagens dissning blir seg och faktiskt olaglig NEDLADDNING.

Imorse när jag vaknade fick jag ett sådant där lyckorus genom hela kroppen, känslan av att känna hur bra jag för tillfället faktiskt mår. Jag brukar i och för sig nästan alltid må bra men just nu är jag gladare än vanligt. Skulle gissa att det är vårkänslorna som börjar sprudla och ta kraft i kroppen. Helt underbart är det i alla fall!

Tiden går så läskigt fort alltså. Har redan avverkat 3½ lovdagar, och endast 1½ återstår. Helt sjukt att tiden går så fort som den gör. När man kommer tillbaka till skolan på måndag är det bara 3 ynka små veckor kvar till påsklovet, var det inte jul alldeles nyss liksom? Dock så klagar jag faktiskt inte ett dugg just nu, för jag längtar helt sjukt mycket till sommarlovet och alla sommarens fester. Inplanerat är redan Peace and Love (Fred och Kärlek, vilket namn, haha), kvar återstår bara att jag och tjejerna ska ta oss lite i kragen och boka också. Sedan kan man ju hoppas på bra väder hela sommaren också så att det blir mycket steka-sönder-i-solen. För tänk så mycket snyggare man faktiskt känner sig om man är sådär gyllenbrun, muuuums!

Nyss räknade jag ut att det bara är 12 dagar kvar tills min snygging åker till Bahamas. Jag är inte ett dugg avundsjuk, nej men gud nej, absolut inte. Hmm suck... 

Jag måste ju bara länka till min käre brors blogg också, satt och läste igenom hela inatt och satans vad bra den är! Haha, ta en titt själva: http://carllundh.blogspot.com

Allihopa, köp biljetter till Saturday Sensation den 15e mars nu! Jag ska köpa imorgon och vill minsann ha ett jävlans drag! Så köp nu, köp köp köp! 80 spänn kan ni faktiskt offra. För mer information: www.funhauzevent.se

Nu sätter jag punkt för idag.

Take care / T.


Jag och dans

Som ni som känner mig redan vet (och säkert många andra också) så är dans vad jag brinner mest för här i livet. Därför tänkte jag att mitt första inlägg ska ägnas dansen.


Det började när jag var ett litet barn och fortfarande sprang runt mammas ben, eller inte riktigt, men nästan. 6 år var jag, då mamma antagligen tyckte jag skulle göra av min energi på något sätt, så hon skrev in mig på Dans&musikskolan i Enköping, hos en viss Lisbeth Zachrisson. En kvinna som beundras av mig än idag, och kommer för all framtid att beundras av mig för den energifulla, glada och härliga koreograf hon är. Hon har inspirerat mig otroligt mycket under alla mina dansår, och gör det än, även fast det var många år sedan jag dansade hos henne nu. Det var där det hela började, och fortsatte, och fortsatte. Tills jag inte kunde utvecklas mer här, nivåan passade till slut inte mig. Då tog jag beslutet att lämna dansen i Enköping, och börja i Västerås. Där är jag kvar ännu, + danslinje i skolan.


Vilket beroende jag framkallat under alla dessa år. Jag kan faktiskt ställa mig upp och helt sanningsenligt säga att jag får svåra abstinensbesvär om det är perioder då jag inte kan dansa, t ex. om man haft oturen att åka på någon allvarligare skada och så vidare, sådant som tyvärr händer. Inte ofta, men det händer.
Dom perioderna är plågsamma ska jag säga er.
Känslan av att gå in på golvet, ha fokuset just där och ingen annanstans, släppa allt annat för en stund, bara sväva ut och göra det hela så personligt och uttrycksfullt som möjligt, känna att man lever, går inte ens att förklara.

image106


Puss&kram / T.


RSS 2.0